Image

De VBC (Vakantie Bijbel Club) is een week vol gezelligheid, toerusting, teamspirit en het belangrijkste; Jezus' levens veranderende liefde uitdelen aan kinderen en tieners die er nog (bijna) nooit van gehoord hebben.

Om de kinderen en tieners van Almere een fantastisch mooie week te bezorgen, en hen de liefde van God te laten zien en ervaren hebben we medewerkers nodig. Je hoeft niet per se ervaring te hebben, dat ga je dan juist deze week leren en opdoen! Het enige wat je nodig hebt is een hele hoop liefde en aandacht. Daarnaast moet je wel een beetje je handen uit de mouwen kunnen steken, want het is flink doorwerken zo’n week. En je moet natuurlijk ook niet bang zijn voor een waterballon tegen je hoofd, want hé kinderen en tieners vinden het nou eenmaal leuk om de leiding even beet te nemen ;-).

Ga jij de uitdaging aan? Durf jij jezelf (qua tijd, inzet en energie) een week lang te geven? Heb jij een brandend hart voor Jezus, en wil je Zijn liefde doorgeven? Doe dan met ons mee! Je kunt je via de link hieronder aanmelden. Voor alles wordt gezorgd, eten, drinken, overnachtingen, gezellige/sportieve avondbesteding en dagelijks diepgaande toerusting uit Gods Woord in de ochtend. Voor de onkosten vragen we vriendelijk om een bijdrage van €78,- (voor studenten €68,-).

In het weekend voorafgaand aan de VBC starten we als medewerkers met de fysieke, mentale en geestelijke voorbereiding en leren we elkaar als groep alvast beter kennen. Het medewerkersprogramma loopt dus van zaterdag 18 t/m vrijdag 24 augustus.

Image
Image