vakantie bijbel club

Vakantie Bijbel Club 2023, help je mee?

VAKANTIEBIJBELWEEK 2023 –12-18 Augustus

Al meer dan 25 jaar organiseert Christelijke gemeente De Wegwijzer de VBC (VakantieBijbelClub). Een week vol spetterende activiteiten voor kinderen en tieners, met als doel hen kennis te laten maken met het Evangelie van Jezus. We houden de clubs in zes verschillende wijken van Almere. We bidden en werken vanuit de belofte van Handelingen 18:10; de HEERE gaat veel volk in deze stad geven!

Om de kinderen en tieners van Almere een fantastisch mooie week te bezorgen, en hen de liefde van God te laten zien en ervaren hebben we jou nodig! Je hoeft niet per se ervaring te hebben, dat ga je juist deze week leren en opdoen! De VBC week wordt georganiseerd ter opbouw van Gods koninkrijk, daarbij willen we ook investeren in jou als medewerker. Er zullen dagelijks diepgaande toerustingsmomenten vanuit Gods Woord zijn, je mag een rol vervullen in jouw team die bij jou past en we hopen en bidden dat je aan het einde van de week vol van Gods liefde, met een mooie ervaring en toegerust naar huis zal gaan.

Voor alles wordt gezorgd; eten, drinken, overnachtingen, toerusting en gezellige/sportieve avondbesteding. Voor de onkosten van het programma en het eten vragen we om een bijdrage.

Zet 24 juni alvast in je agenda! Dan ontmoeten we elkaar op de voorbereidingsdag! We zullen samen in gebed de VBC beginnen, je ontvangt informatie over de inhoud van het programma, je ontmoet je team waarmee je mag samenwerken en je ontvangt meteen een mooie workshop ter voorbereiding op de VBC-week. Wees erbij!

Wij hebben er zin in, zien we je op de VBC? Meld je dan snel aan op de VBC website!

Het organisatieteam VakantieBijbelWeek

Deel dit bericht