Rondreis door het Oude Testament

Voor iedereen die meer inzicht wil in de Bijbel en zijn of haar eigen plek in Gods verhaal

De Bijbel is een fascinerend boek, maar lijkt soms niet heel toegankelijk. Hoe zit de Bijbel in elkaar? Wat betekenen al die verschillende boeken? Waarom is het niet gewoon één lang verhaal, met duidelijke instructies hoe we moeten leven? Wat moet je met al die verhalen van mensen die al eeuwen geleden hebben geleefd?

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in de Bijbel. In de verschillen tussen de diverse Bijbelboeken. In de rode lijn van de Bijbel. Voor iedereen die nieuwsgierig is hoe de verhalen van mensen van duizenden jaren geleden een enorm verschil kunnen gaan maken in zijn of haar eigen leven hier en nu. En het belangrijkste: voor iedereen die de Schrijver van de Bijbel van dichtbij wil leren kennen.

Wilt u ervaren hoe God tot u wil spreken door eeuwenoude teksten? In dit cursusjaar gaan we beginnen met een rondreis door het Oude Testament. We gaan landen en keizerrijken ontdekken, we gaan mensen leren kennen en boeken leren lezen. We gaan begrijpen hoe God door de eeuwen heen Zijn plannen uitzet en uitvoert. En we gaan meer zicht krijgen op onze eigen plek in dat grote geheel. Kortom, zeven avonden vol verhalen en ontdekkingen, reizen en avonturen. Wees van harte welkom!

Cursusleider: Theo van Netten
Kosten: € 27,50 voor de cursusmap + eenmalig € 5 voor de catering
Duur: 7 avonden
Data: 6 februari, 5 maart, 19 maart, 16 april, 14 mei, 28 mei, 11 juni 2024

Deel dit bericht