Rondreis door het Nieuwe Testament

Misschien ervaar ook jij allerlei drempels om te beginnen met het lezen van de Bijbel. Dat is jammer, want er valt ontzettend veel te ontdekken in dit fascinerende boek!

In deze cursus maken we met jou een rondreis door het Nieuwe Testament. We gaan landen en keizerrijken ontdekken, we gaan mensen leren kennen en boeken leren lezen. We gaan begrijpen hoe God door de eeuwen heen Zijn plannen uitzet en uitvoert. En we gaan meer zicht krijgen op onze eigen plek in dat grote geheel.

Dus: Wil jij meer inzicht in de Bijbel? Wil je overzicht in de verschillen tussen de boeken in de Bijbel? Wil je zicht krijgen op de rode lijn door de hele Bijbel heen? Ben je ook nieuwsgierig naar hoe de verhalen van mensen van duizenden jaren geleden een enorm verschil kunnen gaan maken in jouw leven? En het belangrijkste: wil je de Schrijver van de Bijbel van dichtbij leren kennen? Wil je ervaren hoe God tot jou wil spreken door eeuwenoude teksten? Sluit je dan aan bij deze cursus!

Vijf avonden vol verhalen en ontdekkingen, reizen en avonturen. Inclusief een map van het Evangelisch College vol informatie over elk Bijbelboek (inclusief Oude Testament!).

Cursusleider: Theo van Netten

Kosten: € 27,50 (cursusmap) en eenmalig € 5 voor de catering
Duur: 5 avonden
Data: 1 oktober, 15 oktober, 12 november, 26 november, 10 december 2024

Deel dit bericht