Zeven dagen per week open

Het Missie Centrum is een plaats van ontmoeting. Zeven dagen per week zijn er tal van activiteiten. Zo kan je er bijvoorbeeld genieten van een broodje in de lunchroom, hulp krijgen bij Hulp & Advies en zijn er diverse muzieklessen.

Veel activiteiten van de Wegwijzer in Almere-Buiten vinden hier plaats. De ruimten van het centrum worden gebruikt voor onder andere onderwijsprogramma's, kinder- en jongerenwerk. Andere organisaties met een vergelijkbare missie kunnen ook gebruik maken van de ruimtes.

Image

Verhuur

Image

De Wegwijzer verhuurt ook de ruimtes in het gebouw aan derden. Heb je interesse hierin, neem dan contact op via verhuur@dewegwijzer-almere.nl.

Routebeschrijving

Het Missie Centrum ligt aan de Evenaar. Het is gemakkelijk te herkennen aan het grote witte kruis op de voorzijde. 'De Wegwijzer' staat duidelijk aangeven op het gebouw.

Adres:
Makassarweg 80
1335 HZ Almere-Buiten

Trein

Vanaf de meeste bestemmingen in Almere kunt u het best met de trein bij het Missie Centrum komen. Treinstation Almere Oostvaarders is op acht minuten loopafstand. Loop vanaf het station richting de Albert Heijn en ga rechts bij de Evenaar. Als je nu de Evenaar blijft volgen, kom je na de rotonde vanzelf het Missie Centrum tegen!

Reizigers die vanuit Amsterdam komen kunnen beter naar station Almere Buiten met de Intercity komen en vervolgens een bus pakken.

Bus

  • M2 richting station Oostvaarders/ Striphelden (elke 5-15 minuten):
    Stap uit bij Seizoenenbuurt Zuid (eerste halte na station Buiten). Loop vanaf de bushalte rechtdoor, onder het spoor door, tot de Evenaar. Je vindt het Missie Centrum vrijwel meteen nadat je links de Evenaar volgt.
  • M7 richting station Oostvaarders (elke 5-15 minuten):
    Stap uit bij Regenboogbuurt Noord (eerste halte na station Buiten). Loop vanaf de bushalte richting het spoor. Zodra je de Evenaar oversteekt zie je het Missie Centrum meteen aan je rechterhand.

Auto

Met de auto neem je afrit 7 (Almere-Buiten) van de A6. Neem de tweede rotonde links, je komt dan op de Evenaar. Je ziet na ongeveer 200 meter het Missie Centrum aan je rechterhand.

Parkeren

Parkeren kan naast of achter het gebouw. Parkeren kan niet bij de flats.