Missie Centrum

Missie Centrum is geopend

Na maandenlange voorbereiding heeft Christelijke gemeente De Wegwijzer op zaterdag 3 september haar eigen Missie Centrum feestelijk geopend. We loven en prijzen God voor het prachtige gebouw dat Hij ons gegeven heeft.

Dit multifunctionele gebouw zal worden gebruikt om de missie van De Wegwijzer in de stad te ondersteunen. Na meer dan twintig jaar lang gebruik te hebben gemaakt van andere faciliteiten ontstond er behoefte aan een eigen ruimte. Naast dat de ruimte gebruikt zal worden voor diensten, onderwijsprogramma’s, kinderwerk, jongerenwerk en andere activiteiten zal de ruimte ook beschikbaar zijn voor andere organisaties die een vergelijkbare missie hebben.

Restaurant

Zeven dagen per week open

Het Missie Centrum bevindt zich op de Makassarweg 80 in Almere-Buiten. Kom gerust langs voor een kop koffie in het restaurant of een bezoekje aan de kiosk!

Verhuur

De Wegwijzer verhuurt ook de ruimtes in het gebouw aan derden. Heb je interesse hierin, dan kunt u het aanvraagformulier downloaden (Word-versie, voorkeur) en ingevuld terugsturen aan verhuur@dewegwijzer-almere.nl.
Je kan er ook voor kiezen om deze pdf te downloaden, printen en weer terugsturen naar verhuur@dewegwijzer-almere.nl.

Het werk in Almere steunen?

Wil je het missionaire werk in onze stad of de inrichting van ons gebouw ondersteunen? Dat kan door hier te kijken.

Routebeschrijving

Het Missie Centrum ligt aan de Evenaar. Het is gemakkelijk te herkennen aan het grote witte kruis op de voorzijde. ‘De Wegwijzer’ staat duidelijk aangeven op het gebouw.

Adres:
Makassarweg 80
1335 HZ Almere-Buiten

Met de auto neem je afrit 7 (Almere-Buiten) van de A6. Neem de tweede rotonde links, je komt dan op de Evenaar. Je ziet na ongeveer 200 meter het Missie Centrum aan je rechterhand.
Parkeren:
Parkeren kan naast of achter het gebouw. Wij verzoeken je om niet op de parkeerplaats bij de flats te parkeren.
Vanaf de meeste bestemmingen in Almere kunt u het best met de trein bij het Missie Centrum komen. Treinstation Almere Oostvaarders is op acht minuten loopafstand. Loop vanaf het station richting de Albert Heijn en ga rechts bij de Evenaar. Als je nu de Evenaar blijft volgen, kom je na de rotonde vanzelf het Missie Centrum tegen!
Bus M2: Stap uit bij Seizoenenbuurt Zuid. Loop vanaf de bushalte rechtdoor, onder het spoor door, tot de Evenaar. Je vindt het Missie Centrum vrijwel meteen nadat je links de Evenaar volgt.

Bus M7: Stap uit bij Regenboogbuurt Noord. Loop vanaf de bushalte richting het spoor. Zodra je de Evenaar oversteekt zie je het Missie Centrum meteen aan je rechterhand.