Missie Centrum

Missie Centrum is geopend

Na maandenlange voorbereiding heeft Christelijke gemeente De Wegwijzer op zaterdag 3 september haar eigen Missie Centrum feestelijk geopend. We loven en prijzen God voor het prachtige gebouw dat Hij ons gegeven heeft.

Dit multifunctionele gebouw zal worden gebruikt om de missie van De Wegwijzer in de stad te ondersteunen. Na meer dan twintig jaar lang gebruik te hebben gemaakt van andere faciliteiten ontstond er behoefte aan een eigen ruimte. Naast dat de ruimte gebruikt zal worden voor diensten, onderwijsprogramma’s, kinderwerk, jongerenwerk en andere activiteiten zal de ruimte ook beschikbaar zijn voor andere organisaties die een vergelijkbare missie hebben.

Restaurant

Zeven dagen per week open

Het Missie Centrum bevindt zich op de Makassarweg 80 in Almere-Buiten. Kom gerust langs voor een kop koffie in het restaurant of een bezoekje aan de kiosk!

Verhuur

De Wegwijzer verhuurt ook de ruimtes in het gebouw aan derden. Heb je interesse hierin, dan kunt u het aanvraagformulier downloaden (Word-versie, voorkeur) en ingevuld terugsturen aan verhuur@dewegwijzer-almere.nl.
Je kan er ook voor kiezen om deze pdf te downloaden, printen en weer terugsturen naar verhuur@dewegwijzer-almere.nl.

Het werk in Almere steunen?

Wil je het missionaire werk in onze stad of de inrichting van ons gebouw ondersteunen? Dat kan door hier te kijken.

Routebeschrijving

Het Missie Centrum ligt aan de Evenaar. Het is gemakkelijk te herkennen aan het grote witte kruis op de voorzijde. ‘De Wegwijzer’ staat duidelijk aangeven op het gebouw.

Adres:
Makassarweg 80
1335 HZ Almere-Buiten

Met de auto neem je afrit 7 (Almere-Buiten) van de A6. Neem de tweede rotonde links, je komt dan op de Evenaar. Je ziet na ongeveer 200 meter het Missie Centrum aan je rechterhand.
Parkeren:
Parkeren kan naast of achter het gebouw. Wij verzoeken je om niet op de parkeerplaats bij de flats te parkeren.