Kinderwerk Stad-West

Gebedspunten:
– Bid mee voor de drie moslimjongens die bij de club waren. Ze hebben ervan genoten en waren geïnteresseerd, maar vertelden dat zij niet in het kruis geloven. Bid mee dat ze de boodschap meenemen in hun hart.
– Vandaag ging het verhaal over Jezus die de storm stilt. Bid mee voor de kinderen die angst in hun leven kennen. Dat ze hun angst aan Jezus mogen geven en in vrijheid mogen leven.
– Bid mee voor de drie jongens uit de buurt. Eén van hen wilde wel naar de club, de andere mocht waarschijnlijk niet. Ze kozen ervoor om naar huis te gaan. Bid dat we ingang mogen vinden om met hen in gesprek te gaan en ze toch nog op de club komen
– Bid mee dat een stil meisje die er vandaag was, morgen weer op de club is, en we een gesprekje met haar mogen hebben tijdens de knabbel en babbel.
– Bid mee voor een vrouw die laag in haar energie zit en waar zorgen in de familie zijn.
– Bid mee voor de energie van de medewerkers, die minder wordt. Dat ze vanavond opgebouwd mogen worden door de bemoedigingsavond en morgen kunnen genieten van de vrije ochtend.
– Bid mee voor wijsheid voor het moeilijke Bijbelverhaal van morgen over de kruisiging van Jezus.

Dankpunten:
– Dank mee voor het meisje wat zo nieuwsgierig is naar het geloof.
– Dank mee dat kinderen die vorig jaar op de club waren er we nu weer waren.
– Dank mee dat de kinderen zo goed luisterden naar het Bijbelverhaal, goede vragen erover stelden en het goed terug konden vertellen.
– Dank mee dat er kinderen waren die zeiden: ‘Jezus houdt van jou en mij’.
– Dank mee voor het gave team en dat ieder zijn eigen gaven en talenten in mag zetten deze week en we elkaar zo aanvullen.

Deel dit bericht