Kinderwerk Hout

Vanuit Hout schreef ons teamlid over vandaag: we zijn eigenlijk speechless van alle prachtige dingen die gebeuren: van het enthousiasme op de gezichten van de kids, de honger die kinderen laten zien, de ontmoetingen met ouders die je kunt vertellen dat er diensten zijn in Nobelhorst, van het weer wat onder Gods controle is, van kinderen die ‘s avonds buiten gaan bidden, van mensen die om Bijbels vragen, van onderlinge liefde in het team, van de openheid die ik steeds meer proef in ‘mijn’ wijk. God wat bent U goed en wat Zijn Uw wegen en gedachten hoger dan onze wegen en gedachten!Mijn nabetrachting 😅: ik ben eigenlijk speechless van alle prachtige dingen die gebeuren: van het enthousiasme op de gezichten van de kids, de honger die kinderen laten zien, de ontmoetingen met ouders die je kunt vertellen dat er diensten zijn in Nobelhorst, van het weer wat onder Gods controle is, van kinderen die ‘s avonds buiten gaan bidden, van mensen die om Bijbels vragen, van onderlinge liefde in het team, van de openheid die ik steeds meer proef in ‘mijn’ wijk. God wat bent U goed en wat Zijn Uw wegen en gedachten hoger dan onze wegen en gedachten!

Deel dit bericht