De Wegwijzer bij jou in de wijk

Ontdekken wie Jezus is en Hem volgen in het dagelijks leven kunnen we niet alleen. Daarom komen we doordeweeks samen in kleine groepen, in gastgezinnen verspreid over de stad. We noemen dit kerngroepen. Het doel van een kerngroep is om elkaar én God beter te leren kennen, in een veilige, liefdevolle omgeving. Het zijn open groepen en je bent er altijd welkom.

In groepen van 6-12 personen komen we onder leiding van een kerngroepleider om de week bij elkaar. Ontmoeting, Bijbelstudie en gebed zijn de belangrijkste elementen van een kerngroepbijeenkomst. Elke kerngroepavond staat een Bijbelgedeelte centraal en ontdekken we hoe we dit kunnen toepassen in ons eigen leven.

Met elkaar leren we meer over de liefde van God en hoe we daar in de praktijk van het leven vorm aan kunnen geven. In de groep leren we ook elkaar kennen, leven we met elkaar mee in moeilijke tijden en genieten we van de mooie dingen die we meemaken.

Voor wie is de kerngroep?

Er zijn kerngroepen voor volwassenen, senioren, jongeren en jongvolwassenen. Ook zijn er kerngroepen voor Spaanstaligen. Je bent van harte welkom om de kerngroepen te bezoeken, ook als je geen lid bent van onze kerk of als je de diensten nog niet bezoekt.

Wanneer is de kerngroep?

We komen iedere twee weken bij elkaar.

volwassenenwoensdagavond in de even weken
seniorenmaandagochtend in de even weken
11-14 jaarmaandagavond
15-17 jaarzondagavond
18+ jaarmaandag-/ zondagavond

Hoe kan ik deelnemen aan een kerngroep?

Neem voor meer informatie over kerngroepen, of als je een kerngroep bij je in de buurt zoekt, contact op met kerngroepen@dewegwijzer-almere.nl.

Waar kan ik naar de kerngroep?