Jongerenwerk Haven

Gebedspunten:
– Vanmiddag hebben we veel tieners gevraagd of ze voor Jezus willen kiezen en daar zijn nu een aantal tieners over nadenken. Bidden jullie mee dat ze God dichtbij mogen ervaren en een keuze voor Hem mogen maken?
– Morgen vertellen we de tieners het verhaal over Jezus die aan het kruis stierf voor ons. We bidden dat dit verhaal echt de harten van de tieners zal raken en dat er veel tieners bij zullen zijn.
– Bid voor tieners die vandaag vertelden dat ze niet meer willen leven. Bid mee dat deze machten mogen breken en dat God bevrijding geeft van dit soort gedachten.
– Gebed voor de hoofdpijn 1 van onze medewerkers.
– Gebed voor een tiener die geesten oproept en daar in de klas mee bezig zijn. Bid voor bescherming en een doorbraak onder deze jonge tieners.
– Bid voor tieners die angst hebben voor de geestelijke wereld en daar rotervaringen in hebben gehad. Ook tieners die Jezus al kennen.

Dankpunten:
– We danken voor het team dat we zo flexibel zijn en elkaar goed aanvullen.
– Tijdens het praatje en de chatbox was er echt rust en super goede gesprekjes met de tieners. Ook lieten heel veel tieners voor zich bidden. Heel bijzonder
– We hebben ontzettend genoten van de tieners. Van hun enthousiasme en openheid.

Deel dit bericht