Jongerenwerk Haven

Gebedspunten:
– Dat iedereen morgen net zo enthousiast is als vandaag!
– We kwamen een jongen, die we al langer kennen, tegen op straat en we mochten voor zijn enkel bidden. We bidden dat God hem door dit gebed mocht aanraken en dat God verder gaat in zijn leven en ook zijn enkel volledig zal herstellen.

Dankpunten:
– De sfeer was geweldig. Het was net 1 grote familie. Het was echt een mooie dag.
– Tijdens de wijkactie kwamen we in contact met mensen in het centrum. Een aantal tieners ging spontaan vanuit zichzelf bidden voor mensen, omdat ze iets vertelden over nood die er was in hun leven. En mensen reageerden daar ook heel positief op en merkten echt vrede in het centrum. Wauw!!
– Dank God voor het heerlijke weer en dat de paar regendruppels ons niks hebben gehinderd!
– Het meisje dat door ruzie thuis eigenlijk niet mocht komen was er toch! Samen met haar broertjes en zusje. Een medewerker sprak met haar over gebed en kon haar getuigenis delen. En het kwam echt binnen, terwijl ze normaal afwijzend is over het geloof. Een andere medewerker heeft nog met haar kunnen bidden.
– Er kwam een jong meisje tijdens de chatbox langs en ze vroeg aan een medewerker die aan het bidden was wat een kruis was en wat er allemaal gebeurde. Hij mocht haar het hele evangelie vertellen.  Supermooi de man van de opvang kwam haar daarna halen en hij hoorde ook dat we christen waren en hij was vroeg ook christelijk en werd heel blij van wat wij aan het doen waren.
– We hebben zoveel voor vandaag gebeden en God heeft onze gebeden echt beantwoord. We zijn echt overweldigd. Genezing, mooi weer, vrede, diepgang, stilte tijdens het praatje. Heer, dank U wel!

Deel dit bericht