Wie is Jezus volgens jou? Doet God ertoe? En als er een God bestaat, wat betekent dat dan voor ons? Wie is Jezus en waarom is Hij naar de wereld gekomen? Wat heeft hij gedaan en gezegd? En hoe zit het met de Bijbel? Door wie is deze geschreven en wat kan ik er vandaag de dag mee?

Dat zijn allemaal vragen die je kan hebben. Speciaal voor mensen die meer willen weten over het christelijk geloof hebben we de cursus 'Wegwijs in de Bijbel'. Wil je graag in een kleine groep verder praten over het geloof? Dan ben je ook welkom bij de kerngroepen.

Daarnaast bieden we op deze pagina nog enkele links naar websites waar je online meer te weten kan komen over het christelijk geloof.

De cursus ‘Wegwijs in de Bijbel’ bied je een unieke kans om kennis te maken met het best verkochte boek aller tijden. Spanning, avontuur, liefde en menselijke emoties; de Bijbel heeft het allemaal in huis om een ‘bestseller’ te zijn. Miljoenen mensen zijn gegrepen door de aantrekkingskracht van dit Boek en anderen beginnen die net te ontdekken. Het gaat niet alleen om mooie verhalen. In de Bijbel gaat het ook over concrete vragen als de zin van ons bestaan, de omgang tussen mensen, de toekomst van deze wereld en het leven na de dood. De Bijbel wil een wegwijzer zijn in een wereld vol verwarring, teleurstelling en misleiding.
Wil je graag in een kleine groep verder praten over het christelijke geloof? Of wil je meer weten over de liefde van God? Kijk dan naar een kerngroep bij je in de buurt.
Ben je nieuwsgierig naar God, betekenis van het leven of zoek je antwoorden op levensvragen? Jesus.net biedt je plekken op het internet waar je meer kan ontdekken over o.a. God, geloof, bidden, vergeving en zingeving die jou kunnen helpen in jouw persoonlijke zoektocht. In meer dan 30 talen.

Wil je meer ontdekken over Gods liefde voor mensen en waarom hij van ons houdt?

Lees dan de verhalen van mensen die in hun zoektocht naar de zin van het leven God gevonden hebben. Ook kun je in contact komen met één van de e-coaches die je graag verder helpen in je ontdekkingsreis.

Wist je dat je de Bijbel ook heel makkelijk zelf kan lezen? Zo kan je op internet gratis de Bijbel lezen. Deze vertaling is in heel toegankelijk Nederlands geschreven.