Come Follow Me

‘Kom volg Mij…’ Een liefdevolle uitnodiging van Jezus, die Hij ook vandaag aan ons doet. Ben jij bereid om je netten achter je te laten en Hem te volgen? Zoals de tekst in Mattheus zegt, gaat dit volgen niet alleen over ons eigen leven. Jezus belooft dat Hij ons vissers van mensen zal maken. We zijn geroepen om het Goede Nieuws aan de wereld te brengen.

De discipelen gingen spontaan op weg. Voor ons ziet dat er vaak anders uit. Ben ik wel geschikt? Hoe doe ik dat dan? Wat moet ik dan allemaal opgeven? Weet ik wel genoeg?

In deze training willen we je inspireren en uitdagen om op weg te gaan. Voordat we je uitdagen om een stap te zetten, willen we met elkaar in de Bijbel antwoorden zoeken op de vragen waar we mee worstelen. Om zo te ontdekken welke plek jij mag innemen in Gods missie en te ervaren dat Hij daarin voorziet.

Data: najaarseditie 11-12 oktober 2024; voorjaarseditie 7-8 februari 2025
Programma: Vrijdagavond 19.30 uur; zaterdag 09.30-16.00 uur
Locatie: Nijkerk, OM Missiehuis
Kosten: € 25,00 per persoon
Aanmelding: www.operatiemobilisatie.nl/trainingen/come-follow-me

Deel dit bericht