Mission Refresh

Gerrit-Jan

Wanneer:
14 april 2018 @ 09:30 – 15:30
2018-04-14T09:30:00+02:00
2018-04-14T15:30:00+02:00
Waar:
Missie Centrum
Makassarweg 80
1335 HZ Almere
Nederland
Kosten:
Gratis
Contact:

Als Wegwijzer hebben we de afgelopen jaren veel van God ontvangen. De gemeente is gegroeid van een handjevol mensen naar een middelgrote christelijke kerk in Almere met diensten op drie verschillende locaties in de stad. Daar zit geen knappe strategie van mensen achter, maar wonderlijke leiding van de Heere die deuren voor ons heeft geopend en ons tot hiertoe de weg gewezen heeft.

In al die jaren hebben we ook veel mogen leren. We worden regelmatig gevraagd door andere werkers, kerkenraden en organisaties in het land om iets van onze ervaringen te delen. We merken dat we daar andere mensen mee kunnen helpen en inspireren. Om op dit groeiend aantal aanvragen te kunnen ingaan heeft De Wegwijzer besloten om D.V. op zaterdag 14 april een landelijke inspiratie- en toerustingsdag te organiseren onder de naam Mission Refresh. Een dag vol inspiratie, bemoediging en toerusting voor missionair werkers, kerkenraden, kerkelijk werkers en bewogen christenen die betrokken willen zijn bij een beweging die hoop brengt in een gebroken wereld.

Naast plenaire bijdragen door diverse sprekers zullen er twee workshoprondes zijn met onderwerpen als:
– pionieren in de wijk (Mark Zeldenrust)
– missionair jongerenwerk (Thessa van de Hardenberg)
– missionair kinderwerk (Nelleke Strijbis)
– onderwijs als sleutel tot verdieping en groei (Arjan Vaders)
– vragen rondom missionair leiderschap (André Meulmeester)
– unieke kansen voor missionair diaconaat (Bert Noteboom)
– van internet naar de kerk (Arjo de Vroome)

Deze dag is zeker ook geschikt voor mensen die al deel uitmaken van De Wegwijzer. Het is een dag om bemoedigd te worden, geïnspireerd te raken en weer opnieuw te weten waarom het zo geweldig is om aan de missie van De Wegwijzer te mogen bijdragen. Deze dag is tevens in de plaats gekomen van een reguliere leiderschapstraining die op deze dag gepland stond. Wij nodigen daarom alle Wegwijzers hartelijk uit om deze dag, die duurt van 9.30 tot 15.30, met ons mee te maken.

Omdat wij geloven dat God ons rijk gegeven heeft bieden wij deze dag inclusief lunch kosteloos aan. Wel is het belangrijk in verband met de organisatie en de lunch dat u zich tijdig aanmeldt. Dat kan via: http://bit.ly/2FFk18g. Hier kan ook de voorkeur voor de workshop worden aangegeven. Gebruik deze unieke kans en kom alleen of met je hele team. Volg ons ook op Facebook waar we u op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen.