Wij zijn een kleurrijke gemeenschap van christenen die Gods liefde zichtbaar wil maken voor alle mensen in Almere. Wil je verder kennismaken? Je bent van harte welkom!

Locaties

Over ons

Christelijke gemeente De Wegwijzer is een jonge, dynamische en eigentijdse christelijke kerk met een grote verscheidenheid aan activiteiten. Hoewel we ons verbonden voelen met de kerk van alle eeuwen willen we ons geloof op een relevante en eigentijdse manier in praktijk brengen in woord en daad. De Wegwijzer wil zoekers helpen om een toegewijd volgeling van Jezus Christus te worden en gelovigen helpen om te groeien in gemeenschap en een levende relatie met Jezus Christus. De gemeente biedt diverse activiteiten en cursussen aan die Almeerders wil laten kennis maken met het christelijk geloof en hen wil laten ervaren hoe het is om God te kennen en te volgen.

De Wegwijzer bij jou in de wijk!

Onze gemeente is opgebouwd uit kleine groepen, die verdeeld over de stad samenkomen bij gastgezinnen. We noemen ze kerngroepen. Bijbelstudie, ontmoeting en gebed zijn er de belangrijkste elementen. Een kerngroep bestaat uit circa tien mensen, ze komen om de week bij elkaar en hebben vaste leiding. Het doel van een kerngroep is om elkaar én God beter te leren kennen, in een veilige, liefdevolle omgeving. Het zijn open groepen en je bent er altijd welkom.
Image

VOEDSEL INZAMELING

Dit jaar vindt de PLMA voedselbeurs plaats op dinsdag 21 en woensdag 22 mei. Zending over Grenzen mag weer in samenwerking met De Wegwijzer producten inzamelen en dat is fantastisch! Hiermee kunnen veel kansarme en kwetsbare medemensen blij worden gemaakt. Er zijn veel vrijwilligers nodig. Wij hopen op veel enthousiastelingen die het gaaf en gezellig vinden om een bijdrage te leveren aan dit evenement.

Help jij mee?

Je aanmelding kan hier. Hierna wordt er contact opgenomen voor het vervolg!

Vragen kan je sturen aan hannie.schaik@gmail.com.

Quienes Somos?

La iglesia “De Wegwijzer”, que es una iglesia misionera reformada, se fundó oficialmente en 2002, despues varios años de trabajo evangelistico y trabajar con niños. La base y forma de trabajo se describen en sus estatutos y un manual. queremos ser una iglesia abierta en la que la gente sea bienvenida y se sienta como en casa.
Image